dinsdag 19 mei 2015

Hay There
Heb zo geweldig genoten van het boeren land leven.... met de aller nieuwste dies van Elizabeth Craft Designs die HIER te vinden zijn bij Doe@Ding.
Heb er mijn eigen stijltje van gebouwd en dat wilde ik graag met jullie delen.


ECD 1021 Barn Pop Stand een set om een boeren schuur te maken met.....echte boeren schuifdeuren hoe kicken is dat....open of dicht dat maakt niet uit ze schuiven geweldig....Thanks, Karen Burniston 

HIER 
You tube filmpje van Karen ze is zo creatief :) zo kunt u stap voor stap het namaken of...voor de juiste inspiratie.Ik hou ervan de schuur deuren zijn nl. schuifdeuren zoals in z'n schuur hoort echt verrassend leuk.
Je kunt je voorstellen dat daarachter veel verrassende momentjes kunnen plaats vinden he... ha ha...
Nee, ik dacht niet aan de boeren zoon en z'n verse vriendin...nee ik dacht aan de koeien die het land op mochten een paar weekjes geleden, de kuikentjes.....maar ook het varken die ik aan jullie ga voorstellen ze zijn zo leuk !


Naast de Barn/Schuur wilde ik graag een mooi pad wat bij z'n plaatje hoort en dat is deze geworden...
ECD 1026 Pebbles in dit geval een pad die ik met div tinten distress inkt in kleur heb gekregen zoals mijn tante hem vroeger had voor en achter het huis......

ECD 992 Country Scapes  The Woods is een hele oude boom die maar langzaam op gang komt...ik heb hem dubbel aangebracht en een dubbele plakrand/stam gegeven voor de stevigheid.

Ook ben ik al los gegaan met het hooi ECD 1025 Hey There Pop Stand .....de balen stans je zo makkelijk en het geeft een leuk relief dat het net echt lijkt...ook dit geblend met Distress Inkt.
Juist in de schuur is een gehele opslag....aan hooi, je kan er nooit genoeg van maken toch ha ha...


ECD 1025 is een geweldig gave set, incl. tekst en tekstlabel, hooibalen groot en klein, hooivork en een pop up dies zo leuk....7 dies in 1 setje....


Oost West Thuis kraait de haan op z'n.....Best.

ECD 1024 Virgil the Pig een vrolijk biggetje die maar wat graag poseert....
ECD 1023 Cheepers the Chicken heeft haar eitjes al gelegd...
ECD 1022 Brownie the Cow, compleet met grote bel om haar nek....


Doe@Ding heeft ze bijna binnen, maar reserveren/pre orderen kan per direct dan bent u verzekerd van dit leuks...want leuk is het kan ik u verklappen.

Craft Emotions de groothandel met de meeste schuren strakjes op voorraad....hooi, koeien en varkens...maar ook voor u vers getikte eitje.... 


3 opmerkingen:

Mihaela zei

What a beautiful and cute work, Anita!!!
Greetings,
Mihaela

Alina zei

geweldig, Anita, nog veel plezier met die mooie mallen!

Gmalew zei

Wonderful!