dinsdag 9 augustus 2022

Paper Flowers *Spelen met Inkt* workshop datums


Paper Flowers om te Plukken,.....

Hierbij wat stapjes om te volgen , extra inspiratie zoals ik ermee aan de slag ga....
Men neme het ECD Soft Finish Cardstock met die mooie structuur...zijden,.... die heeft allemaal bolletjes die nog meer inkt pakken bij het blenden of verwerken van inkt....zo krijg je die schitterende kleur op je Florals......
De achterzijde van het SFC is glad, voor oa fijn gedetailleerde stempels waaronder de teksten, zo blijft je in dezelfde tint wit en dus cardstock werken. 


Het stansen van deze Florals -11- is al heerlijk om te doen,... dan kriebelen al de ideetjes.....
En dit keer blend ik met de VersaColor minies van Nellie..... een heerlijk klein blokje inkt waarbij ik mijn box dabbers heb gemaakt.... iedere kleur zijn eigen dabber.
Zet de kleur die ik gekozen heb *licht* aan.... donkerder kan altijd nog..... dit kan vanuit de hand of via de glasmat of craftsheet. Soms zet ik daarna nog even extra aan met de dabber.... voor wat speelser kleur effect.....
Hier boven moduleer ik met de punt pincet,... ik zet hem klem op 1 bloemblad in het midden en geef hem een twist......zo krijg je een golf beweging in 1 bloemblad...... Dit kan op droog SFC maar je kunt het ook van te voren iets licht bevochtigen... met oa een minimister.
Stapje voor stapje wil ik een soort *roosje* maken,... 


ECD 1872 Florals -11-
Heeft ook nog een andere variant...nl. de ECD 1842 Florals -6-
Het mooiste resultaat is werken met 
Erg leuk om te mixen voor een speels resultaat...
Daarom heet mijn Workshops *Spelen met Inkt*Krijg vele vragen over moduleren en opbollen.....er zijn vele merken en varianten....
Een kogel in div maten is fijn, en een sleper voor de nerven deze heeft een scherpe punt.... en tja dan die loops voor nog meer plooitjes in het Soft Finish Cardstock.
Je kunt het SFC droog maar ook licht bevochtigt moduleren 2 leuke techniekjes... vochtig mag wel wat voorzichtiger... behandeld... maar als dan de Floral opdroogt is hij ook lekker stevig.


Tot nu toe deze post, morgen het eind resultaat.....en denk je nu dat wil ik ook wel eens maken maar dan met een heerlijk project eromheen ... meld je dan aan via Stamps and Cards.
De workshop datums staan online *Nog 1 plekje BookBox met de mooie Florals 25 aug*en 10 september de aller nieuwste is dit keer eens op een heerlijke rustige donderdag 22 september .... Link voor deze dag maar ook die krijgt een vervolg op zaterdag hoor.... geef aan als je dat liever heb dan maken we graag een datum vrij....
Ik zeg heel graag tot ziens,.... bij Stamps and Cards te Waddinxveen

1 opmerking:

Jannie den Butter zei

Wat een super gave bloem Anita !
Het is een plaatje en net echt !!
Groetjes Jannie