dinsdag 15 maart 2016

Zomerkoninkjes met ZIG....CCRB markersVandaag is Els van de Burgt jarig de dame achter Elizabeth Craft Designs waar ik ambassadrice ben voor Nederland.....en hoe geweldig kan je haar verrassen met aardbeitjes verwerkt op een heerlijke kaart...... dus vandaar nu al mijn juweeltje die ik met zoveel plezier heb gemaakt en ook te bewonderen zal zijn op de Art Specially Event te Nijkerk 


Heb gewerkt met de combinatie inkt en de ZIG Clean Color Real Brush Markers en ook dan laat ik natuurlijk graag mooie Warme Groetjes ermee zien en ga ik live aan de ZIG in combinatie met producten van ECD en hoop jullie weer allemaal te zien aan de gedekte tafel...


Men nemen Soft Finish Cardstock *Anita's Choice 230 gram. & 270 gram.....

ECD 1109 Oval Pull Card is de basis....een heerlijke ruimte op je kaart om te bewerken .
Hij zit boven met een half rond lipje dubbele en als je dan voorzichtig trekt aan beide zijdes dan *plopt* je kaart open....bedenkt het maar eens he Karen Burniston is de bedenkster hierachter en uniek gaaf toch....haar dies , stempels en stencils....


ECD  CS 011 Just a Note een super leuk setje Clear stempels die mijn favoriet zijn.
Natuurlijk in kleur gezet met mijn andere favorietjes Zig CCB markers. 


ECD 1123 Jewels 1 onder de aardbeitjes verwerkt.... een unieke dies set die niet mag ontbreken hier.
En ziet u die aardbeitjes die zijn HOT een MUST HAVE , ook die neemt Doe@Ding mee naar Nijkerk...  ECD 1149 Strawberries die ontworpen zijn door Joset kijk ook eens op deze gave link...

ECD S006 Swirly Flourish Stencil op de achtergond en ook die zijn nieuw bij ECD.
En de natuurlijkste dies zijn van Susan.....zoals dat hele kleine blaadje tussendoor ECD 1083 Flora 4.


De aardbeitjes zijn in kleur gezet met mijn minies.... een onderdeel van mijn Workshop *Spelen met Inkt* en heb je nu zin om te komen spelen, we gaan 2 kaarten maken dit keer en de aardbeitjes zijn verwerkt in het toetje.... de andere is nog een verrassing.... meld je dan snel aan want er zijn 2 plekjes vrijgekomen....het kan HIER
Ook de ZIG Clean Color Workshop kunt u zich aanmelden  de datum extra word nog gepland...voor de extra want ze zijn allemaal VOL!


Helemaal in mijn eigen Warme Groetjes Stijl.... en daar moest natuurlijk een knuffelbeer bij die ik kado kreeg van een hele lieve dame xxx. Natuurlijk op SCHUT dat kleurt zalig in :)
Uitgeklapt is deze grandioze Pop Up nog gaver de verrassing blijft zo leuk....
Daar is Karen Burniston zo goed in. 


ZIG CCB markers....helder van kleur, met een echt kwastje/penseeltje die zo fijn werkt 80 kleuren los te koop maar ook in div sets bij Doe@Ding. 


En om het geheel te laten sprankelen.... is nieuw de ZIG wink of stella... een clear marker die ik afgelopen Doe@Ding Demodagen samen met de ZIG CCB al mocht promoten.
Vele waren *OM* bij het zien van mijn werk....u nog niet, kent ze nog niet...of wil meer zien....
Kom dan naar mijn workshop of Nijkerk....daar is genoeg te bewonderen. 8 opmerkingen:

Isabelle zei

hallo anita,

wat een mooie kaarten maak je, echt tof.
wat de nieuwe zig marker, wink of stella betreft, die heeft blijkbaar een compleet nieuwe punt, ik heb er ook één maar die heeft een penseel punt, wat maakt die marker dan zo uniek? ik hoor het graag het is jammer genoeg veel te ver om te komen naar de opendeur.
groetjes
isabelle

anita01 zei

Hai Isabelle,

Bedankt voor je leuke complimentje kan ik zo van genieten.
Klopt deze markers zijn nieuw en hebben weer een hele andere werkwijze dan de eerder uitgebrachte met penseelpunt. Hiermee kan je gedetailleerd te werk gaan en net even een sprankeltje meegeven daar waar nodig is... ook schrijven ermee is geweldig.... je merkt al, hele andere opties mogelijk.

Jammer dat je zover weg woont bij Doe@Ding in Spijkenisse het is een schitterende winkel waar heel veel moois te bewonderen is en altijd wat te doen.....

Warme Groetjes,
Anita.

Caroline Cards zei

Dit is een gave mal en je hebt er weer een super mooie kaart mee gemaakt. Die aardbeien zijn zo echt! Ik hoop veel moois te zien in Nijkerk!
groetjes, Caroline

Gery zei

Wat ziet het er allemaal weer mooi en superverzorgd uit, Anita.
Ook al maak ik zelf heel andere kaarten, ik bewonder jou om je precisie in je werk.
Mooi gekleurd, mooi alles samengesteld en de kleuren mooi bij elkaar passend.
Ik geniet er echt van.
Groetjes Gery.

Wybrich zei

Zo gaaf Anita! Mooie details, de kleuren en dan die schattige Teddy BO!Ik zag hem op FB maar hier toch maar eens kijken naar alle foto's.

anita01 zei

Geweldig leuk lezen en ja die aardbeitjes smaken naar meer....
Teddy kreeg ik kado en zo blij ermee.... heerlijk compleet deze kaart met de ZIG CCRB markers.

Bedankt nogmaals...hier en op Facebook.

José zei

Wat heb je weer een heerlijke creatie gemaakt Anita, zo mooi gekleurd en zulke leuke details en dan als verassing die leuke Teddy Bo!
Ik heb weer genoten van je rondleiding door luilekkerland ;)
Liefs José

Françoise zei

Wat een mooie kaarten kom ik hier tegen !
Mooi, mooi, mooi !
Liefs
Françoise