donderdag 3 maart 2016

Koffie ... koffie , lekker bakkie...koffieWie wil een bakkie morgen ..... lekker vers gezet met de mooie ECD 1103 Cup Pop Stand van Elizabeth Craft Designs zet je zo een kopje koffie .

Morgen 4 & zaterdag 5 maart vanaf 10.00 t/m 16.00 uur zijn de deuren weer wagenwijd open voor de gaafste en Creatiefste dagen van het jaar bij Doe@Ding.
Zowel de winkel als in het Atlas Hotel in Spijkenisse zijn er weer meer dan 17 dames actief met hun leuke en veelzijdige demonstraties. Ook is in het restaurant gedeelte van het hotel weer enorm veel leuke minie workshops te doen tegen een kleine vergoeding.

Ik ben er natuurlijk weer trouw bij op mijn vaste plekje met allemaal Warme Groetjes .
Mag een demo verzorgen van Elizabeth Craft Designs.
En laat natuurlijk veel leuks zien met ZIG Clean Color Real Brush ,Distress Inkt, Schut , Altenew , Cute Stempels en poedertjes en nog veel meer.......


Is toch geweldig de combinaties worden zo leuk, en je kan dus verse koffie boontjes stansen met een dies/stans.... Embossing folder met koffie boontjes ECD KB 107 en een bijpassende stempelset ECD CS 010  met.... juist koffie boontjes en de Stencil ECD S001 met oa koffie boontjes echt enig om allemaal te combineren toch.... Alles Designs van Karen Burniston. 


 StampingBella Harry The Stuffie Has Happy mail en de Stip techniek met de ZIG clean color real brush en nog veel meer techniekjes met deze mooie markers....  gecombineerd blenden met Distress Inkt  want dat maakt het zo te gek toch :)

ECD 928 Rainy Day gebruikt een heerlijk pluutje die je droog houd met deze dagen .


Spontaan trek in een overheerlijk vers bakkie....gloeiend heet zoals je ziet en het schoteltje komt zo leuk uit door de pop up....
Vleugje cacao doet het nog lekkerder geuren...of kaneel heb je dat al eens geprobeerd smaakt zalig en net weer even anders... 


Heb het een extra vouw gegeven,... tja denk altijd out of the box ha ha....
Dat maakt het toch leuk voor de vele mogelijkheden en lekkere inspiratie. 

ECD 1126 Chains 1 gebruikt als afzetting van een rand,.... afgezet met een diamantje.


Alles staat kant en klaar... voor morgen dus ik zeg graag tot ziens aan mijn gedekte tafel vol warme groetjes.....nu lekker eten, badje in en lekker bijkomen om morgen dubbel te genieten bij....
4 opmerkingen:

femke zei

Heey Anita,

oké ik ben geen koffieliefhebber (geef mij maar gewoon thee) maar je kaartje ziet er weer supergaaf uit!!! Erg leuk die koffiebonen overal en wat een lief beertje.

Groetjes Femke

Gmalew zei

Anita, this card is so beautifully crafted. Thank you for sharing your talent and creativity!

Unknown zei

Wat is dat gaaf zeg!!
Groetjes lida

manon's kaartenhoekje zei

wat een gave kaart anita, alleen de geur ontbreekt nog hihi

groetjes manon