donderdag 12 maart 2015

Bonjour

Niet schrikken ik ben het....dit keer met heel mooi  Craft Emotions karton wat in enorm veel kleuren verkrijgbaar is. Ook de stempel is van Craft Emotions en heet Peonies een volle mooie roos die vast overheerlijk geurt...


En om maar eens met de Franse slag aan de hobby te zijn och wat zijn ze gaaf de dies/stansen van Elizabeth Craft Designs....afgewisseld met de tekst stempel van Wild Rose Studio.
Ook het band is van Craft Emotions....en heeft Doe@Ding allemaal op voorraad een wand vol en zo mooi.....keuze genoeg :)
Dit is de voorzijde van de kaart.....en als je hem open maakt kom je in.........Paris!


Bonjour, op een mooie lente dag begint de natuurlijk z'n best te doen......
Het uitzicht is hartverwarmend mooi.......en als je de kaart echt open klapt dan oja ....dan...


Dan sta je oog in oog met de Eiffeltoren die Karen Burniston heeft ontworpen, een totaal mooie dies/stans set waar je blij van word.

Tekst ECD 967 Alphabeth 1 Caps, een schitterende maat en zo mooi strak dit ABC zo maak je overal je passende tekst bij...en even onder ons, er zijn ook cijfers van ECD 968 Numbers & More ...hoe leuk !


Lente groen....fris rose....en zo midden in het veld....de Eiffel.
Hier word je toch stil van lieve mensen.......Houten ornament Craft Emotions.

ECD 979 Paris Edges, ook ontworpen door Karen en het lijkt wel kant,...met die Franse lelie blijf je helemaal in een Franse stijl...deze set heeft meer in huis want er zit nog een mooie rand, swirl en minie eiffeltoren bij, echt een must have....ik heb hem al tientallen keren gebruikt.....


4 opmerkingen:

De hobbydroom zei

Wauw, wauw en nog een waaauw!
Wat een schitterende creatie heb je gemaakt Anita! Ik vind hem echt helemaal fantastisch! Het is echt een verrassing dat er een heuse ijffeltoren uitkomt. Ook de kleurencombi is zo mooi. Een beetje mijn blog kleurtjes ;) hihi. Maar Anita dit is echt een dikke 10 waard! Super!

Lieve groetjes, Mandy
ps. Mocht je nog zin hebben in een leuke candy?
Ik geef er eentje weg.

maria's knutselplezier zei

You did it again!!! Heel mooi van buiten maar echt schitterend van binnen, je hebt me weer doen bewonderen en genieten Anita, steeds een feest op je blog, dank je wel hiervoor!!

Groetjes
Maria

Rozen van papier zei

Deze pioenroos is prachtig. Heb je die zelf ingekleurd? Leuk kaartje hoor. Merci bien.
Groeten Janny
Rozen van papier

Janny's Cards Creations zei

Mooie kaart is dit geworden. Geweldig. Groetjes Janny