dinsdag 3 juli 2018

laatste kans....


ECD CS 087 Floral Background

Ik heb as 14 juli mijn laatste workshop *Spelen met Inkt* van deze serie.... 
En omdat er altijd mensen zijn die er net naast zitten om in te schrijven zijn er 2 extra plekjes we gaan genieten want deze serie was z'n groot succes met het extra toetje.... We gaan een Pop Up Project maken en..... een enorm leuk doosje stempelen als toetje... deze is extra.


ECD CS 089 Circles Background

Hier zien jullie maar een hele kleine greep uit de stempels die je kunt kiezen, want er is van alles wat, een grote serie van Elizabeth Craft Designs, Penny Black, Craft Emotions, maar ook House Mouse is erbij..... en nog zoveel meer..... een grote bak vol!!!!


ECD CS 090 Stripes Background

We gaan aan de slag met Oxide Distress Inkt,.... maar ook Inktense Potloden van Derwent kunt u eens proberen..... gewoon eens proeven hoe ze te werk gaan.... ik leg ook graag iets uit over mijn 2 doosjes NUVO Watercolors.... En... Shimmer Powders zijn erbij... 3 verschillende papier soorten...hoe leuk!
Kortom, enorm veel leuke info en dan zelf aan de slag.... leuker kan het niet worden.


ECD CS 087 Floral Background

Okee,.... klik op de link van de workshop en je ziet 1 voorbeeld als inspiratie maar ik neem een gedekte tafel vol voorbeelden en andere inspiratie mee.....  heerlijk genieten dus!


ECD CS 088 Birds&Branches

Maar wees er snel bij ik ga tot 12 personen.... als verrassing en er een overheerlijke stempeldag van maken.... Ik heb er zin in en jullie.......... ?


Gewoon eens op een rij, de grote achtergrond stempels van Elisabeth Craft Designs by Krista Schneider..... we gaan er nog 1 keer mee aan de slag bij mijn workshop as 14 juli bij Doe@Ding
De aller laatste van deze serie en omdat ik 12 pakketten heb gemaakt zijn er 2 extra plekjes voor degene die er steeds naast zat.... !
HIER reserveren aub.


1 opmerking:

Cards made by Patricia zei

Leuke voorbeelden, Anita. Ben blij dat ik weer eens een workshop bij je kan volgen, heb er nu al zin in. Tot de 14e.

Groetjes,
Patricia