maandag 1 juli 2024

Label me CRAZY

 


JULI is de derde maand voor de nieuwe maandelijkse uitdaging "Everyday Elements"! Het thema van juli is gewijzigd in “Label Me Crazy”. (We hebben een wijziging aangebracht omdat Ahoy Matey te veel zou lijken op de voorgerechten van de wateruitdaging van juni).
Gebruik hashtag #LabelMeCrazy en maak kans op een cadeaubon van $ 50 voor de Elizabeth Craft Designs-website!! Zorg ervoor dat u al uw inzendingen vóór 12.00 uur EST of 8.00 uur voor Groot-Brittannië binnen heeft
31 juli 2024.
Hier is de primeur:
1. Creëer iets met de nieuwe release van Annette Green of een mix van haar drie releases in de Everyday Elements-lijn van Elizabeth Craft Designs: kaarten, plannerpagina's, 3D-items, banners en meer.
2. Plaats uw creatie in de Elizabeth Craft Designs Family-groep op Facebook met de hashtag #LabelMeCrazy. Je mag ook op je sociale media posten, maar om kans te maken moet je een bericht plaatsen in de Elizabeth Craft Designs Family-groep.
3. Plaats zoveel inzendingen als je wilt! Alle inzendingen worden verzameld door te zoeken op de hashtag #LabelMeCrazy.
4. Zorg er opnieuw voor dat alle inzendingen vóór 12.00 uur op 31 juli 2024 Eastern Standard Time zijn ingediend (controleer uw lokale tijdzones om er zeker van te zijn dat uw inzendingen vóór de deadline zijn ingediend om kans te maken op de prijs).
Hieronder staat mijn Label Me Crazy-project. Veel plezier en probeer buiten de gebaande paden te denken. Ik kan niet wachten om te zien wat JIJ maakt!
Winnaar! Winnaar! De winnaar van de juni-uitdaging is Kim Russell. Kim, stuur een e-mail naar info@ecraftdesigns.com om je cadeaubon van $ 50 te claimen. Gefeliciteerd, Kim!


ECD 2082 Layered Labels
ECD 2140 Classic Alphabet
ECD 2024 Layered Honeybee
ECD C024 Harmonious Hodgepodge
ECD 144 Soft Finish Cardstock *Anita's Choice*
ECD SKU 503 6x6 5 pack 




Geen opmerkingen: