dinsdag 6 april 2021

Daar kikker je van *op*

 


Och wat is dit toch te gek, een overheerlijk Warme Groetje die zo vrolijk is in de lente sfeer
En tja in mijn ECD Paper Flower Collectie zit de ECD Pizza Box en die stans ik toch wel heel vaak en graag.... omdat de extra stanzen zo leuk is voor mijn kaartjes... en dus 3 luik.


Je vouwt het geheel nog altijd op en dan is dit de voorkant,.... dit past dan perfect in het Pizzaboxje om te versturen.... en kado te doen, echt verrassend leuk.
En.... ja ik hou van mijn bloemen, de ECD Florals fleuren het geheel heerlijk op...
Stempels zijn van de Penny Blackjes..... al oudje maar jullie weten ik hou ervan en het inkleuren is gebeurd met mijn ECD Watercolors.... 24 fantastische kleuren die ook zalig te mengen zijn.

Hieronder mijn achterkantje van het 3 luik.... ook deze set zit bij de Pizza Box en heb ik bestempeld met de gave nieuwe stempels uit de ECD SideKick.
De dipping techniek ook met de ECD Watercolors gedaan via een mica velletje....


ECD 1781 Pizza Box
ECD 1843 Florals -3-
ECD 1846 Leaves & Branches
ECD 1845 Florals-9-
ECD CS 215 Planted With LoveOp de hartjes van deze Madeliefjes..... of Margrietjes.... heb ik kleine glimmertjes van de witte ECD Craft Drops gemaakt,... , en kan je vertellen dat dat super leuk staat..... probeer jullie weer heerlijk mee te laten plukken want wie houd er nu niet van deze Bloemen.....


Het Soft Finish Cardstock *Anita's Choice gebruikt voor en de kaartjes...maar ook voor de afbeelding van de kikkerjes..... zo hou je de mooiste structuur en het gaat prachtig.... maarrrrr ik heb nog iets leuks eroverheen aangebracht... lastig op de foto maar een bevroren laagje met poeder en embossingtool zodat het smelt.... en och zo mooi.... dit doe je als alles op kleur is,... om het effect nog mooier te makenKortom vol trots deel ik deze leuke Warme Groet.... en wie weet komt snel het lente zonnetje weer terug bij ons in het koude kikkerlandje he...

3 opmerkingen:

Grietje Jansen zei

Werkelijk een schitterend werkstuk. Prachtig model, en zo leuk die vrolijke kikkers.

Grietje

JanniedenButter zei

Wat een geweldig leuke creatie is dit Anita!!
Hier ben ik helemaal weg van ,ik hou van kikkers.
Altijd leuk om wat mee te maken! verveeld nooit.
Groetjes Jannie

anita01 zei

Dank je wel Grietje,....en Jannie.

Dit 3 luikje is echt een mega leuk WSVP = workshops vloppen post , dan kun je heerlijk aan de slag thuis....

Opkikkertje is altijd leuk en roept om de lente he...dank jullie wel,

Warme Groetjes,
Anita