dinsdag 9 maart 2021

Enjoy Today


Omdat het te leuk is nog een leuke inspiratie en les met de mooie ECD Paper Flowers 
Heb hiervoor het lieve ECD Triangleboxje ingezet en een passend kaartje gemaakt,... die zo leuk staat op mijn kastje... meerdere mogelijkheden mogelijk weer dus kijk gezellig mee....


Men neme ECD Soft Finish Cardstock 240 gram en stans Boxje en de hoeveelheid bloemen die nodig zijn.... Ik heb gewerkt met de Derwent Inktense potloden,... met ronddraaiende beweging krabbel ik zacht de kleur die ik mooi vind voor mijn ECD Florals -2- ook wat krasjes op mijn kleur-plankje waar ik met mijn natte penseel wat extra vanaf haal in een donkere kleur..... die mooi past bij het geel. 


Ik tik de kleur op mijn SFC niet heen en weer wrijven maar tip/tik met penseel aanbrengen zo beschadig je niet de opper-laag van SFC die nat word en dus heel snel beschadigt anders....  Het is een prachtige techniek die ook met de ECD Watercolors kan op SFC.

Het Triangle boxje heb ik weer bewerkt met inkt,.... en div kleurtjes gebruikt... Ook druppels van het potlood gebruikt met een nat penseel....zo past alles mooi bij elkaar.

En dan vinger stempelen, dit leuke ECD Sidekick stempeltje op de vinger plakken en hier en daar gestempeld met Distress  Mowed Lawn, een heerlijke fris groene kleur.


Met een vouwbeen, de naden mooi plat walsen en doosje vouwen en in elkaar plakken met ECD Tape.
De bloemen zijn opgebold en krijgen nog een klein vleugje distress inkt mee...langs de randen.

ECD 1774 Florals-2-

ECD CS 215 Planted with Love

ECD Soft Finish Cardstock 240 gram

ECD Tape 


5 opmerkingen:

Nicoline zei

Mooooooi ❤️

anncreatief zei

Prachtig

Astrid zei

Ook deze is weer prachtig, en wat een handige tips! Dank je wel weer.

JanniedenButter zei

Superrrrr mooi weer Anita! ,een schattig doosje!
Dankjewel voor de uitleg! altijd zo leuk!
Groetjes Jannie

anita01 zei

Heerlijk hoe jullie genieten, dat is me een eer....xxx