dinsdag 10 maart 2020

We Are ARTSpecially 2020


Vanochtend begonnen en heerlijk kleur-rijk genoten van de schitterende stempelset uit de 
ECD Journal Specials by Charlene en Ilse.
Uiteraard gaat deze lijn in de spotlichten staan bij de Elizabeth Craft Designs Stand
ARTSpecially Event 2020 stand -29-
We verkopen deze schitterende collectie en zowel de dames als Anita nemen schitterende inspiratie voorbeelden mee..... om jullie nog meer te inspireren.
Ook de lijn van Joset *Under the SEA* zal verkocht worden.
Maar er is meer,... we gaan heerlijk los.... dus komt dat zien komt dat zien....
Marsha & Anita stand 29 Elizabeth Craft Designs 


Ik dek een hele grote tafel voor jullie en zal jullie verrassen met al het moois wat ECD in huis heeft, spotlights op de Journal Specials uiteraard maar ook de snoezige *Under the SEA* collectie is erbij... Pas maar op voordat je het weet hangt er een krab aan je broek ! 


Deze pagina van Soft Finish Cardstock *Anita's Choice* heb ik bestempeld en in kleur gebracht in mijn eigen stijl... ook de prachtige stencils gebruikt,... totaal andere stijl als de dames maar dat maakt ons team zo te gek er is voor iedereen inspiratie te vinden !
Ook zijn er bij de ECD stand workshop's die verzorgd worden door Charlene & Ilse
Esther is onze buurvrouw en daar moet je echt even langs... ook neemt ze al haar Planners mee...om in te kijken... en heeft zoveel bijzonders te koop,...  Planner Plein, schuif heerlijk aan met je planner,.... en kom even tot rust ... of om heerlijk een praatje te maken, met elkaar.

Kortom achter de schermen word er heel hard gewerkt,... en de zin word enorm... 15 de editie ja lieve mensen en heb er geen 1 gemist dus ben er weer bij..... u toch ook!
Graag tot zien,


Geen opmerkingen: