woensdag 13 december 2017

Ornate Snowflake Challenge | Anita & Esther


Vanaf deze maand zullen Esther Glas van ArtChicks Studio.en ik Anita Izendoorn regelmatig een creatie gaan maken met de producten van Elizabeth Craft Designs In onze eigen stijl!
Zo kunnen jullie zien wat er mogelijk is met de producten en dat het leuk is om misschien ook eens iets anders te proberen dan het gene wat je tot nu toe al doet.

De eerste creaties hebben we gemaakt met de prachtige ECD 1409 Ornate Snowflake . Natuurlijk super om kerstkaarten mee te maken maar ook als winterkaart of achtergrond stans te gebruiken.

https://www.artchicksstudio.nl/…/ornate-snowflake-challeng…/ klik op de link en als het goed is zie je de stap voor stap foto met uitleg zoals Esther het heeft gemaakt, enorm gaaf in Mixed Media stijl.....


Zelf heb ik Oxide Distress Inkt op Soft Finish Cardstock bewerkt en wat gespritst... met water... laagje voor laagje en tussendoor gedroogd met de heatgun tot een speels effect, 
De snowflake geblend met passende Oxide kleurtjes...
Toen de inkt goed droog was Versamark op de Snowflakes en bewerkt met UTEE een dikker embossingpoeder die clear is in dit geval...zodat de kleurtjes mooi eronder opvallen.
Toen het geheel tot een Warme Groet gemaakt.... super leuk om te doen en helemaal samen met Esther....
Wens iedereen leuke inspiratie en hoop dat jullie ermee aan de slag gaan..... 
ECD verkrijgbaar bij oa Doe@Ding 


1 opmerking:

marjon zei

Wat leuk Anita! Ik ben een superfan van Elizabeth haar produkten. Fijn dat jullie nu ook met haar produkten gaan werken en ik inderdaad andere ideeën kan op doen wat je allemaal nog meer met haar produkten kunt doen. Groetjes, Marjon.