zaterdag 12 november 2016

Gewoon fijn.... z'n weekendje


Inspiratie geef ik met plezier.... en dit is er weer een van de afgelopen workshop *spelen met Inkt*
Heb altijd een hoop leuks mee en dit afdrukje was een van de vele waaruit gekozen kon worden en dan heerlijk aan de slag met de gave ZIG CCRB Markers...Het werd een technieken doosje vol leuke momentjes als geheugensteuntje voor aankomende WS.
Nu gaan de nieuwste workshops *Spelen met Inkt* beginnen aankomende 26 nov zal de 1ste zijn dus wil je nu heerlijk een dagje genieten.... meld je dan aan  (nog 4 plekjes)....  voor 2017 zijn alle workshops tot nu toe geplant ....VOL!

Stempel is van Stampingbella Honeybear.
ECD 1175 Dotted Scallop Squares
ECD 1178 Honeycomb
ECD CS 016 General Sentiments
ECD 1124 Corners 1

Alles verkrijgbaar bij.... Doe@Ding


We leren veel deze dag..... we kunnen aan de slag met div soorten aquarelpapier....en super gave stempels. We gaan een geweldig ala Anita Project maken. Leuke weetjes en kleur technieken komen aan voorbij.... deze ronde is er zelfs een mogelijkheid om voor kerst stempels te kiezen zowel cute als klassiek of toch voor een bijzonder moment, bv een verjaardag dan zetten we graag de bloementjes buiten toch !..... want er zijn 2 inkleur momentjes en heel veel weetjes en tips laat ik zien zodat jullie ermee aan de slag kunnen. We gaan een stapje verder met de gave ZIG CCRB Markers.... en mooie...achtergronden  die weer gecombineerd worden met Distress Inkt van Ranger.

Herfst....kacheltje aan, vestje uit..... ga weer lekker door met Warme Groetjes maken, want ik neem heel veel gave projecten / voorbeelden mee zodat het nog gezelliger word.
Fijn weekend lieve mensen en wie weet tot ziens,.....