woensdag 23 december 2015

Ho-ho-ho...


Merry Christmas

ECD 1042 Sleigh Gift Card Holder is de basis van deze feestelijke kaart , samen met het overheerlijke Soft Finish Cardstock *Anita's Choice* en gecombineerd met het mooie designs van Pion is het geweldig genieten..... De tag ECD 957 blijft een favoriet voor in de uitsparing ECD 1041 Rudy the Reindeer zo cute gecombineerd.... met alleen maar mooie dies van Elizabeth Craft Designs.
ECD 1093 Country Scapes Woods 4 Holiday Evergreen & Trimmings de schitterende kerstboom heb ik uit Soft Finish Cardstock gesneden en heerlijk bewerkt met Distress Inkt, meerdere laagjes geven een mooie diepte...en tuurlijk neemt Rudy er ook een mee in z'n slee.....


De heerlijke pop Up Dies van Karen Burniston... ze maken iedere kaart tot een waar kerstverhaal met leuke beweegbare ornamentjes... en een kadokaart houder waar ik een tag in heb gestopt.
En de rand boven/onderaan  de kaart is...ECD 1070 Ribbonns & Jewels afgezet met een lief hartje.


Pakjes en kadoosjes..... mooi ingepakte pakjes horen onder de boom....gestrikt en al.
Het Pion combineerd geweldig met de Elizabeth Craft Designs producten en het mooie Soft Finish Cardstock *Anita's Choice*.... zo krijg je toch nog meer inspiratie he lieve mensen.

PS wist u dat Soft Finish Cardstock *Anita's Choice er ook in schitterende kleuren strakjes te koop is bij Doe@Ding.... kijk maar eens op deze link voor het schitterende kleurenspel...altijd een passend kleurtje voor u basis kaart in dezelfde kwaliteit als wat u al gewent bent van het witte Cardstock......wauw ik ben happy!!!


Natuurlijk kunt u al de Elizabeth Craft Designs producten vinden bij Doe@Ding de schitterende winkel is in Spijkenisse en is het ritje waard om je heerlijk te vermaken.

Craft Emotions de groothandel voor deze winkeliers en zo is het hobbyballetje weer rond.

Tekst komt van de ECD 1039 Pop it Ups Merry Christmas  Heerlijk combineren maar met deze mooie dies en.... gewoon doorgaan voor 2016/17 je kan maar in de flow van kerst zitten toch.... :)

Fijne dagen lieve mensen , bedankt voor al jullie berichtjes en dat jullie zo trouw kijken op mijn blog iedere keer. Geniet ook in 2016 van mijn inspiratie en een berichtje hieronder is altijd geweldig.
Dank jullie wel.


3 opmerkingen:

maria's knutselplezier zei

wat een prachtig, grappig kerstkaartje, Anita, voor jou en de jouwen een heel gezellige kersttijd en een gelukkig, gezond en creatief 2016 zodat we nog heel veel kunnen genieten van je prachtige creaties!!

Lieve groeten,
Maria

Cards made by Patricia zei

Je hebt weer mooie kaartjes laten zien dit jaar Anita. Vind het altijd leuk om ze te bewonderen op je blog of in het echt tijdens een demonstratie.

Fijne feestdagen en de beste wensen voor een creatief 2016!

Groetjes,
Patricia

Karin Joan zei

ooh, de kerstboom is geweldig!!
en nu ga ik mezelf dwingen om niet langer te kijken naar jouw mooie werk!
tot een andere keer!!