donderdag 24 maart 2022

Puur genieten met mijn Paper Flowers

 


Puur geniet momentje met mijn Elizabeth Craft Designs Paper Flowers
Ik moet echt iedere dag er heel even mee spelen, en vol spanning wachten we op de -4- de collectie Paper Flowers.... ze zijn er bijna, en dan is het toch nog even spannend of ze op de ARTSpecially Event 2 & 3 april gepromoot gaan worden bij Aniet... in de stand Stamps and Cards.
Maar de laatste verwachtingen zien er goed uit....

We gaan tegen een kleine vergoeding een Make & Take verzorgen en heerlijk aan de slag per 2 personen om de bloemetjes te plukken, op kleur te zetten en te verwerken en dat beloofd echt leuk te worden.... bijna een privé workshopje dus.
Tussen deze bedrijven door kun je bij mij de aller nieuwste Warme Groetjes bewonderen die ik als inspiratie gemaakt heb met de nieuwe Florals collectie....
En eerlijk is eerlijk hij is waanzinnig geworden... dus komt dat zien !

De nieuwste 30 kleuren ZIG clean color brush markers naast de al mooie kleuren die er waren combineer ik dit keer met de VersaColors dus puur genieten met de leukste techniekjes.
Nu de mooiste kleuren combineren en op verzoek een roosje gemaakt uit Soft Finish Cardstock
Puur natuur en zo heerlijk om te doen, zo heb je altijd een vers bloemetje in *huis*


Dit is de ECD 1844  Floral -8- 
En iedere bloem heeft zoveel mogelijkheden,.... in de nieuwste collectie....zullen de Florals je verrassen, en ook weer iets geweldig leuks als projectje.... of juist om ze vers te plukken en een heerlijk plekje te geven... och lieve mensen ik wil het zo graag laten zien, het word echt mega te gek dus tot ziens hier, op mijn facebook of op de gaafste beurs ARTSpecially Event te Nijkerk bij Stamps and Cards.


4 opmerkingen:

Marja Sch zei

Wat mooi weer Aniet. Ik hoop je met al je mooie creaties zaterdag te zien op de beurs. Groetjes Marja

Jannie den Butter zei

Het ziet er weer super mooi uit Anita.
Wat een prachtige kleur is dit.
Groetjes Jannie

jackelien zei

Wauw prachtige bloemen.
Groetjes Jackelien

anita01 zei

Dank jullie wel, erg leuk terug lezen en jullie gezien hoor Marja en Jose , jullie hebben het vast geweldig en leuk gehad samen.