woensdag 13 oktober 2021

Stuinen door de tuinen van moedertje Natuur!

 


Wat blijft de ECD Pizzabox toch geweldig leuk met al z'n tops erop...en erin.
Deze NAV de leuke live van onze Els ben ik ook aan de slag gegaan en heb van iedere stap een foto voor jullie gemaakt om gezellig mee te doen.


Struin door je tuin,..... park of bos.... en zoek de gekleurde herfstbladeren.....
Hierboven wat kleinere bladeren is de mooiste kleurtjes gevonden... 
Wingerd en zwarte bes,... hortensia en van de Japanse Acer de gekke takjes erbij kijken of het lukt.
ook de kleine wilde klaver heeft een prachtige kleur.... 


beplak met de rol ECD Tape 64 mm  een stuk Soft Finish Cardstock Hier zie je de lijn van de plakrand...maar dat komt helemaal goed.
Dan stanst de vierkanten ECD Pizzabox onderdeel uit de set....met dat leuke stiksteekje....en haal het sheet vel eraf. Nu poseer je de bladeren naar wens......
Ik had voor dit proces het SFC iets kleur gegeven met de ECD Watercolors....dan is de ondergrond niet zo wit....en denk dat het een speels effect geeft met de volgende stappen.


Als alles erop licht een sheet erover... en ik gebruik mijn Ranger rolletje om het even goed aan te rollen...zodat alles goed vast zit. Je kunt hem ook door de Stans machine heen rollen maar doe dit tussen 2 keukenrol papier vellen in voor het verse sap wat uit de bladeren komt.

Druk de Versamark watermerk inkt de totale afbeelding vol en doe de doos dicht....
Erover heb ik het mooie Glase  Crackling Campfire gestrooid.wat een warm effect geeft dit nu al.


Nu verwarm ik het geheel met mijn heatgun...totdat het gaat glanzen...ik begin aan een kant en zo stukje bij stukje verder.... echt een wauw effect. Na een paar dagen zag ik dat het prachtig bleef....en maakte ik de volgende stappen die ik jullie later laat zien.


Wat is de herfst toch mooi.... 
En wat geniet ik nu van de tijd dat de kachel weer snort... Bailey weer lekker onder de werktafel ligt te snurken en ik de aalscholvers zie rusten in de boom .... gek gezicht met hun gespreide vleugels...



2 opmerkingen:

Ellen zei

Geweldig Anita…wat is dit mooi gedaan en de kleuren zijn idd hartverwarmend…top!
Ik hoor helemaal niks meer van Els…2x gemaild ivm het mooie niet-haakse papier van jou. Ze zou nl een nieuw pak opsturen!
Groetjes Ellen

Unknown zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.