maandag 3 februari 2020

Spelen met inkt workshop


Ja lieve mensen dit kleine ECD planner projectje met de gave karakters by Joset werd een geweldig leuk succes bij de laatste workshop *Spelen met inkt*


Een 3 luikje, ik hou er zo van.... en naast het Soft Finish Cardstock werd er ook CE Aquarel papier ingezet om lekker te proeven wat je fijn vind om te bewerken.
Distress & Oxide inkten werden gebruikt... gecombineerd met div achtergrond stempels die ik mee had om lekker de inkt te laten zien... hiermee kleine techniekjes van inkleuren met of zonder de mooie glansjes..... als je maar plezier hebt...


ECD 1664 Hippo/Rhino
ECD 1604 Planner Essentials -2-
ECD 1655 Planner Essentials - 11- *reinforcements*

Spelen met inkt, is iedere keer weer een ander soort workshop en gezellig samen zijn....een workshop die ik oa verzorg bij Stamps and Cards te Waddinxveen.
Ik ga tot 8 personen om de groep knus en gezellig te houden... en de ruimte op de tafels te behouden omdat ik veel inspiratie en voorbeelden mee heb.... dus laat je eens inspireren en geniet bij een van mijn workshops..... door je te laten informeren voor iets leuks... met of zonder planner deze stansen zijn uitermate geschikt ook voor een heerlijke *KAART* !
1 opmerking:

Debby Kuster zei

Leuke kaart en schattige gestansde diertjes