woensdag 9 november 2016

Workshop datums bekend....


Hallo lieve mensen.... hier een berichtje met de nieuwste workshop datums voor iedereen
Het is een vervolg op deel 1 Spelen met Inkt waarin de Zig markers en inkten centraal staan.
We gaan natuurlijk een echte ala Anita maken een interactief project wat nog even een verrassing blijft...maar geloof me het word geweldig gaaf!

26 november is al de 1ste dag dat ik de tafels weer ga dekken, vol met gave stempels, en neem weer mooie inspiratie mee.... we gaan hele gave inkleur technieken doen met mooie achtergronden maar wel een stapje verder.... als deel 1 hoor.... het word echt geweldig leuk en....leerzaam.

26 november 2016
10 december 2016
4 & 18 februari 2017
11 maart 2017
info@doe@ding.nl 
telefoon nr. 0181 625 017


We gaan aan de slag met prachtige bloemen, deze Magnolia's waren er de vorige keer bij dus heb weer verse bloemen geplukt maar....zo krijg je wel een beetje een idee.... hoe je meer diepte in je werk kan krijgen,...spelen met kleuren en eens wat anders willen ....stap voor stap, schuif dan aan voor een gezellige dag aan de stempel, kleur en met mooie techniekjes.


ECD 1172 Dotted Scallop Circles 
ECD 1117 Fitted Circles
ECD 1170 Beaded Circle Frames
ECD 1071 Card Stand/Easel
ECD 1199 4 Seasons 


De mooie bloemen van Altenew  *Magnolias For Her * zijn verwerkt op een ander soort aquarelpapier als wat u gewend bent van me.... bij deze workshop *Spelen met Inkt* gaan we aan de slag met 2 hele mooie soorten die geweldig fijn werken.... 2 opmerkingen:

maria's knutselplezier zei

Prachtige zomerse kaart maar we moeten eerst nog door een natte koude winter hé Anita , goed dat er optimistische mensen rondlopen zoals jij!!!

Groetjes
Maria

Miranda zei

Prachtige kaart Anita! Wat een mooie stempel....waar is die nu van? groetjes Miranda