maandag 16 november 2015

Friends...


Hoe grandioos leuk ik de Elizabeth Craft Designs dies vind is wel duidelijk.
Karen Burniston heeft deze ECD 1095 Accordion Gift Card samen met de ECD 1096 Flourish Gift Frame ontworpen en hoe blij kan ik zijn.
Heb deze een lekker in echte Warme Groetjes gedoopt en ben los gegaan...bij mijn demo afgelopen zaterdag....wat een gave reacties van jullie gekregen zeg....enig!


Natuurlijk verzin ik steeds iets nieuw's & anders met de dies....dit is een ECD 1030 Bunch of Flowers 4 een set van 3 verschillende bloemen in 3 maatjes....heel veel plezier van en heerlijk te combineren met de ECD 1092 Woodland Leaves van Susan's Garden.Ook al een oudere ECD 730 Curvvy Leaves gecombineerd....heerlijk toch die natuur op de kaart...
Wist u al van de mooie en luxe toolset van EDC...sku 808 hier maak ik de nerfjes mee in het blad, maar bol ook heerlijk al mijn uitgestanste dies op...een super tool set .


Basis in 270 grams....de rest in 230 grams....ECD Soft Finish Cardstock *Anita's Choice.
Ook de stempels erop afgedrukt en in kleur gezet...heerlijk om te doen...en gaat geweldig. 


ECD 1052 A way With Words...Friends
Meer tekst heb je toch niet meer nodig.....heb alles geblend en wauw effect is geweldig zo in het Barn Rood Distress Inkt van Ranger.


Op de achtergond zie je de leukste dies die idd lijken op een embossingfolder maar dan zo mooi in het Soft Finish Cardstock *Anita's Choice....het ligt er nog dikker op want het is ECD 1069 Flower Cluster een dies die zo veelzijdig is. Met de ECD tape eronder plak je het nu makkelijk op je ondergrond....vond het zo leuk staan...en jullie?

Doe@Ding heeft ook deze Penny Black Micey Day 30-028 in huis.
En alle producten die ik gebruik :)5 opmerkingen:

Caroline Cards zei

Super!
groetjes, Caroline

martina's kaartjes zei

een super schattige kaart ! helemaal leuk en mooi
grtjs,martina
x

Miriam zei

Het is weer een prachtige kaart, Anita!
En die Penny Blackjes blijven echt supercute...

Groetjes, Miriam

Angelique zei

Anita Wat is dit weer een geweldige mooie kaart.
Ik vind het weer super gemaakt.

Veel liefs Angelique

anita01 zei

Heb genoten van de berichtjes....deze post is enorm goed bekeken en alle reacties op Facebook waren grandioos...daar zijn de reacties altijd meer maar blijf toch mijn blog behouden want het word goed bekeken door vele....bedankt daar doe ik het voor :)

Warme Groetjes,
Anita