zondag 1 december 2019

A Way With Distress Oxide and Words....


Zaterdag overheerlijk bezig geweest met mijn Oxide Distress Inkt by Ranger, de schitterende inkt doet het echt ge-wel-dig op mijn Soft Finish Cardstock.
En hoe te gek om A Way With Words by Suzanne Cannon eens in het zonnetje te zetten!

Schitterende vormen in lagen opgebracht met 2 stencils,... en daarbij de gave set van 
Craft Emotions *Edges Straight Circle* gebruikt met de mooie cirkels...
Deze is verrassend met de belijning van een ragfijn randje bij iedere passende ronding.
Dat maakt het geheel enorm speels,...


Merry, schitterende 2 delige stans, die speels meespeelt op mijn planner door haar sierlijke lettervorming..... echt verrassend prachtig. 

Passend in de schitterende stijl is er ook een tekst stempelset die prachtig combineert,...
Let Your Heart Be Light zegt alles over de kerstwens voor 2019/2020 
De basis stans blijft echt favoriet,.... heb hem al grijs gestanst en op vele manieren verwerkt,...maar nog niet eerder met een tekst stempel... en dat past toch mooi !

ECD 1714 Merry Christmas
ECD 1711 Flourised Christmas  Minis 2 
ECD 1712 Flourised  Dear 
ECD 1601 Flourised  Christmas Minis 1
ECD 1442 Love Joy & Peace Christmas Ornament
ECD CS 157 Let your  Heart  be Light


ECD 1736 Reinforcements
ECD 1655 Planner Essentials -11-

Feaded Jeans-Bundled Sage-Tunbled Glass-Weathered Wood
Oxide Distress Inkt by Ranger
Deze kleuren doen het fantastisch op mijn Cardstock 300 gram een waar spectakel in overvloeien met water-blenden en herhalen,... heb gebruikt gemaakt van mijn heatgun om door te werken,...en genoot van ieder momentje... hou er zo van.

Uiteindelijk heb ik bij de Christmas Minis -2- na inkt bewerking een mooi stickertje meegegeven.
Deze zijn klaar om een eenvoudige kerstgroet te sieren....


2 opmerkingen:

Gina zei

Supermooi ! Groetjes, Gina

Dilek Kolat zei

Hallo, seizoensgroeten aan al mijn vrienden daar, laat me weinig scheren over hoe mijn huwelijk werd hersteld met de hulp van een grote tovenaar genaamd Dr.Amiso. Ben Eva Lucas, uit Assen, Nederland. Na tien jaar trouwen begon mijn man me vreemd te gedragen, we hadden ruzie en een paar andere problemen met mijn man totdat hij uiteindelijk naar Texas verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. Ik dacht dat mijn leven voorbij was, en dat van mijn kinderen dachten ze dat ze hun vader nooit meer zouden zien. Ik probeerde alleen maar sterk te zijn voor de kinderen, maar ik kon de pijn in mijn hart niet aan. Elke dag en nacht denk ik aan hem en wil altijd dat hij terugkomt, ik was echt verdrietig en had hulp nodig, dus ik zocht online naar hulp en vond een website die suggereerde dat Dr.Amiso iemand kon helpen die ex-geliefde snel terug had. Dus ik vond dat ik het eens moest proberen, ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het, hij verzekerde me dat mijn man binnen 48 uur later bij me zou komen, mijn man belde me eigenlijk en zei: hij miste mij en mijn kinderen! Verrassend kwam hij die dag met enkele vrolijke cadeau-artikelen en verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn die hij mij en de kinderen opdreef. Sindsdien hebben we een belofte gedaan om de wereld deze grote tovenaar en hengelbreker van alle soorten te laten weten, allemaal dankzij Dr. Amiso, ons huwelijk is sterker dan ooit tevoren geworden. Hij is zo sterk en krachtig, Dr. Amiso is echt een door God gezonden, die ik altijd zal bidden om lang te leven om zijn kinderen te helpen in tijden van moeilijkheden, als u hier bent en uw man is verhuisd naar een andere vrouw. Als je wilt trouwen met de liefhebber van je keuze of gezondheid en huwelijksproblemen, gevallen van kanker of echtscheiding, baanpromotie en succes, wil je ook in de wereld worden herkend, geef niet op, geen problemen helemaal stoppen met huilen, neem nu contact op met deze krachtige wizard. Hier is haar persoonlijke e-mailadres: herbalisthome01@gmail.com