dinsdag 20 november 2018

Planner Cafe 23-24-25 nov


23,24 en 25 November 2018 Broodfabriek Rijswijk


 Kom inspiratie op doen tijdens het Crea Weekend. Dé beurs waar ieder hobby-hart sneller van gaat kloppen! Workshops, demonstraties en natuurlijk shoppen.

Wij zijn er ook aanwezig en verzorgen een Creative Journaling Workshop met de Elizabeth Craft Designs *Essentials* . Als er plek is kun je op de dag zelf altijd aanschuiven om mee te doen maar wil je zeker zijn van een plekje, meld je dan HIER alvast  aan!


ECD *Essentials* filmpje met de Planner Lijn.

Creative Journaling | Planner nieuwe stijl- Anita Izendoorn

Creative Journaling mini workshop

Voor wie: Iedereen die graag in een planner wil werken maar niet vast wil zitten aan voorgedrukte vakjes & layouts maar liever zelf creatief aan de slag gaat.

Ook als je bang bent om "fouten" te maken is dit losbladige systeem ideaal omdat je makkelijk je favoriete papier kunt vervangen, verwijderen en natuurlijk toe kunt voegen.
  

We vinden het fijn om in groepjes te werken van  maximaal 6 personen per workshop zodat we je alle aandacht kunnen geven. Deelname aan een workshop is €12.50  en tijdens de workshop kun je gebruik maken van de door ons meegebrachte materialen.  De workshop duurt ongeveer een uur en je gaat uiteraard met 1 of 2 leuke pagina's en veel inspiratie naar  huis.

(Een journal of planner is niet bij de prijs inbegrepen) 


Zeg graag tot ziens in het cafe.... hier nog even door voor heel veel leuke inspiratie....

Geen opmerkingen: