maandag 7 maart 2016

Genoten Doe@Ding Demodagen ECD en ZIG marker demo.


Grandioos waren de 2 Doe@Ding Demodagen .
Had een flink gedekte tafel vol met producten van Elizabeth Craft Designs.
En vele nieuwe producten kwamen nog binnen zoals het gekleurde SF Cardstock en Trough The Lens. Zo mooi en zo anders als al het andere....


Mijn demo was met de ZIG markers. gecombineerd met Altenew en vele cute stempels... en dat hebben we geweten :)

Op veler verzoek wat foto's met de Zig clean color brush van Kuretake.
Zo kunnen we nog een beetje nagenieten van de gave Doe@Ding Demodagen toch...Planbord met vele leuke technieken....met de stencils van Karen Burniston, de leuke clear tekst stempelsetjes passend in 3 thema's en het mooie door de lens cardstock van Els vd Burgt zelf.
Dat is uniek en dan krijg je dus unieke resultaten zoals je hier al een voorproefje kunt zien.

HIER alles te vinden.

Stone      Wood      Metal.
klik op deze woorden en je ziet close.....zo mooi!

16 designs per blokje x 3 en zo bijzonder mooi Cardstock van 220 gr.
Te bestempelen, stencils met bv pasta of gesso en zoveel meer...uniek gaaf voor u kaart, maar ook scrapbook en mixed media.


Kijk even mee..... genoeg stappen plannetjes en mooie uitgewerkte Warme Groetjes.....
Ook het inkleuren met de ZIG was hot en de nieuwste Altenew stempels die we ook gebruiken in mijn workshop *spelen met inkt* samen met het succes volle Schut  en Soft Finish Cardstock *Anita's Choice*


Heel veel voorbereidingen...om het zo te krijgen maar och al die mensen die zo genoten hebben het was het weer meer dan waard. 
Bedankt voor jullie komst naar Doe@Ding.... een groot feest. 


Ook in Nijkerk 5-6 april ben ik te vinden in de stand van Doe@Ding 
En met mijn Warme Groetjes en alle producten van Elizabeth Craft Designs en deze ZIG markers en nog heel veel meer leuke stempels en inspiratie...


Ze zijn geweldig deze Zig markers met penseelpunt in 80 heldere kleuren die en in div sets verkrijgbaar zijn of ook per stuk .  Wie weet komt er een inkleur workshop met leuke techniekjes aan bij Doe@Ding door mijn verzorgd :) Heel veel animo tot nu toe dus word aan gewerkt, later meer hierover. Nu weer verder pakketjes maken as zaterdag ben ik weer een dagje met mijn workshop in Spijkenisse met 10 dames....gaan we *spelen met inkt*5 opmerkingen:

Thea zei

Ach Anita wat is dit weer genieten om deze prachtige foto's te bekijken, schitterend hoe je de bloem hebt ingekleurd met de markers! Altenew heeft prachtige stempels en gelukkig te koop in ons kikkerlandje, ik ben fan!

Groetjes Thea

Miranda zei

Ziet er weer mooi uit en top verzorgd zoals we gewend zijn van jou........jammer dat ik er niet kon zijn.....

maria's knutselplezier zei

Je kaarten zien er stuk voor stuk weer prachtig uit Anita, je bent de meester in het inkleuren!!! Spijtig dat ik niet wat dichter woon anders kwam ik veel meer op bezoek bij doeading, maar ik kom zeker een kijkje nemen bij jou in Nykerk!!!

Groetjes
Maria

anita01 zei

Ik geniet nog na heerlijke reacties ook op facebook en PB berichtjes... Ja ik hou van bloemen en ja van cute... en kleuren is mijn leven zeker met de mooiste producten van Elizabeth Craft Designs waar ik mee mag werken te gek.

Bedankt lieve mensen en zie er weer heel veel in Nijkerk... dus ik zeg stralend tot ziens bij Doe@Ding ben van de partij met vele Warme groetjes en alleen maar mooie producten :)

Warme Groetjes van Aniet.

manon's kaartenhoekje zei

oh wat ziet het er weer super uit zeg, en wat was het druk hihi had net even gebeld over papier vandaar....

groetjes manon