zondag 18 januari 2015

Gelukkig hebben we de foto's nog....Winter Greetz


En wat hebben we genten, jullie van de workshop en ik van jullie.
Virginie onze huis fotograaf volgt trouw al mijn workshop's en hoe leuk dat ze met regelmaat kwam om foto's te maken, wil haar via deze weg nogmaals bedanken namens al die mensen en mezelf :)

Hier de PINTEREST link voor alle foto's.


We hebben 2 projectjes in het pakket met vele leuke spulletjes om je kaart op te leuken , stempels IndigoBlu  mooie Elizabeth Craft Designs producten natuurlijk Distress Inkt en poedertjes waaronder BISTER en Embossingpoeder.


Uitleg over de stempel techniek, en hoe leuk deze foto iedereen luistert aandachtig naar de vele in & outs die ik zo graag vertel....en dat was veel he lieve mensen ha ha...


Technieken en kleuren spektakel met Bister, zo kun je goed zien welke kleuren er gebruikt zijn.
Er werd weer graag naar gekeken, en zo krijg je de juiste inspiratie om ermee aan de slag te gaanZag schitterende kunstwerkjes ontstaan en wat was het geweldig genieten, een kleur-rijke stempeldag met veel gezelligheid. De aankomende workshops zitten al zo goed als vol...en ben dan ook dankbaar want hieruit blijkt hoe leuk jullie het vinden :)


Voorbeeld project 2...mooie stempels van IndigoBlu gebruikt en gave kleuren combinaties laten ontstaan...wil veel delen onder de workshop en de inspiratie voorbeelden waren natuurlijk graag bekeken en op de foto gezet....


Bister, wat een leuk poedertje...Vele zijn ermee aan de slag gegaan en heb leuke info  gegeven van hoe is het ontstaan en wat is het eigenlijk, 8 kleuren maar in 1 kleur zit ook weer een verrassing...Hoe gebruik je het en op wat voor soorten Aquarel Papier. Met of zonder glimmend watertje...nat of kletsnat en de combinaties die je ermee kunt maken...Inkleur zetten en genieten....lang genieten :)

Kan nog uren napraten maar de nieuwe demo's en workshops komen eraan dus ga weer aan de stempel....tot latertjes,3 opmerkingen:

Original handmade by Janneke zei

Hihi, de deelnemers hangen met recht aan je lippen Anita...
Leuk dat je ons laat meegenieten dmv de prachtige foto's!
Het was zo te zien een geslaagde dag!

Groetjes Janneke

Elizabeth zei

Zo is het Anita, dat we de foto's nog hebben van deze schitterende workshop!!
Devolgende komt al in zicht.

Marja Sch zei

Heerlijk hoor al die terugblikjes. Kan er echt weer zo van genieten. Schitterende foto's Knuffels Marja