dinsdag 3 juni 2014

Welcome to the World


Tjoeke tjoeke tjoek.....de Creatables Ir 0308 is werkelijk te leuk om mee te spelen.
heb de kantjes van MD gebruikt om de trein in een leuk sfeertje te laten rijden.
Lieveheersbeestje is natuurlijk ook een embellisment van Marianne Design en hoe leuk de combinatie met Penny Black....die ik in distres minie kitjes heb gezet met mijn droge penseel.


De 2 schitterende Creatables zijn even uitverkocht bij Marlous van Doe@Ding maar komen weer snel binnen hoor....ze zijn geweldig LR 0293 - LR 0279. Beide weer in kleur gezet met de distress minie kits.


Penny Black, wie is er nu niet GROOT mee geworden, vanaf dag 1 al groot fan van dit merk Fairy Sweet en blijf ze koesteren en combineren prachtig met Marianne Design baby lijn toch?
Vele vragen gehad over inkleuren van dit soort stempeltjes, er zijn vele merken goed aquarelpapier, al vanaf  7.50 heb je een mooi blok met 20 vel aquarelpapier van Cotman


CS 0890 de stempels zijn ten alle tijden heerlijk te combineren en blijven tijdloos....
Sterretjes zijn de minie knoopjes die Doe@Ding had en kon ze niet weerstaan met een gebonden lintje.


Hoera Col 1348 blijft een super fraaie tekst, iets blenden en op een mooi papier blokje van Marianne Design en de tekst is toch klaar. Mooie rand erboven LR 0311 


Minie vlopje CR 1211 , tuurlijk gebruik ik die maar wat graag, klein boodschapje op het briefje, afzetten met een pareltje en baby COL 1313 erbij gestempeld in pearl en even uitgeknipt.
Swirl LR 0311 eronder en wat is het maken van Baby kaarten toch genieten.5 opmerkingen:

Janette van Otterlo zei

Ohhh Anita, wat een plaatje is het weer. Ik zit er al de hele tijd naar te kijken en iedere keer zie ik weer iets nieuws. Zo van Ohhh, en dan heeft ze daar dat gedaan en dan daar ook dat nog. Heerlijk weer!!!
Grtz Janette

Marja Sch zei

Echt heel schattig en zo mooi. Gr Marja

Margreet zei

Wat een super mooi kaartje
Groetjes Margreet

manon's kaartenhoekje zei

wauwwwww wat een super gave kaart anita...

groetjes manon

jolanda zei

mooie kaart