donderdag 17 oktober 2013

JOY in een mapje


Hoe gaaf is het om een schitterend kado te maken van vloppen.
Ik laat jullie zien wat ik met het mooie kraft van Craft Emotions heb gemaakt....in combinatie met een blokje ColorCore Cardstock
Materialen zijn van Marianne Design, tekst Sizzix en mini chicken wire is van The CraftersWorkshoproom.
In dit soort mallen/mask's heb je veel keuze ook positief en negatief en dat is geweldig leuk te combineren met je inktjes maar ook pasta's ed.


Het vloppen-mapje maak je open dmv een mooi lint en die heeft Doe@Ding plenty, zo mooi zoveel keuze dat moet je eens met eigen ogen bekijken, waar.....kijk HIER maar even! en dan is het even genieten want Aniet heeft weer mooie techniekjes toegepast. UTEE, maar ook heerlijk geblend en gestempeld met die gave post stempels van Marianne Design, wat zijn die toch geweldig.


Ook de stempel van Wild Rose Studio is bewerkt met UTEE, 3 laagjes en dan 7 minuutjes in de vrieskast, je breekt hem en bewerkt dan de barstjes met distress inkt voor de vintage look die je graag wil. Of je smelt het geheel daarna weer tot een strak geheel of je laat het zo....vele mogelijkheden hoor met UTEE.
En ja hoor de tekst stickers zijn HOT, heerlijk blijven plakken lieve mensen hi,hi,...


De  CR1251 van Marianne Design ook speels bewerkt, en het effect met de zon erop maakt me even stil.....kijk mee en geniet.


En heb ik toch nog geweldig gaaf nieuw's....Heb je nu altijd eens willen spelen met inkt, en aan willen schuiven bij me dan is dit de aller laatste kans van dit jaar....WANT er zijn een paar extra plekjes gemaakt in de workshop *A STAR IS BORN* wegens enorm succes, hoe leuk is dit!!!!!!
HIER je even aanmelden en dan zeg ik...graag tot ziens in de schitterende winkel van Doe@Ding in Spijkenisse.


11 opmerkingen:

crealinedance zei

Hoi hoi Leuk zo met de envelopjes.Gr.Nel

Richtsje zei

Super leuk Anita! Er blijkt hier weer van alles te zien wat ik even gemist heb wat zeker het bewonderen waard is! Stuk voor stuk prachtig!

Groetjes Richtje

lenywim35 zei

Een prachtig project met geweldig mooie bewerkingen. gr leny w

José zei

Wauw Aniet, je verbaast me steeds opnieuw met weer een nieuw project, dit is ook weer zo gaaf!!! Prachtige kleuren en technieken, heb nog nooit gehoord van utee, heb geen idee wat je ermee kan, ja in de vriezer stoppen en daarna de barstjes bewerken ;) Hier gaan alleen stapels eten in de vriezer!

Conny zei

Weer super leuk idee Anita en wat een mooi kleed op je xxxl tafel. Groetjes Conny

anita01 zei

Het mapje is hangend leuk maar ook gaaf om neer te zetten. En Conny, dit is een minie tafeltje vergeleken met de hobbytafel hoor whahahah...zal hem missen deze winter. En is je workshop project al af? Wat was het gezellig zeg met jou aan de ene zijde ☺

Antoinette Voorn zei

Zo heee, wat heb je dit prachtig gemaakt!
Echt geweldig om te zien hoe je met alle mini details zo perfect geheel hebt gemaakt !

Gr Antoinette

Conny zei

Ja ik vond het ook erg leuk heb het project in elkaar gezet en weet alleen niet meer wat er in de binnenkant komt maar dat zie ik nog wel een keertje . Komt goed hoor.
Groetjes Conny

Josje zei

Wat geweldig mooi heb je dat gemaakt en een super idee

Grenouille Greetings zei

Gosh Anita - These are BEAUTIFUL! You have been doing exceptional work recently and I'm sorry I didn't come by sooner to see it! Hugs, Lesley

manon's kaartenhoekje zei

knap gemaakt weer
schittterend

groetjes manon