dinsdag 12 juni 2012

Tekenhulpje van JOY

JOY heeft naast trendy producten zoals stencils ook een breed programma aan handige standaard tools in collectie. We zullen ook hier vanaf heden regelmatig aandacht aan gaan geven op het Noor! Design blog. Kennen jullie bijvoorbeeld het handige tekenhulpje ?


Dit artikel bestaat uit 4 delen namelijk een vulpotlood en 3 hulpstukjes in verschillende groottes. In de bovenzijde van je hulpstukjes kun je je potlood plaatsen en in de zijkant van het hulpstukje plaats je je stencil. Soms heb je namelijk mooie stencils maar wil je je ondergrondpapier net wat groter hebben, hiermee kun je iedere willekeurige mal net een tikkie groter natekenen en vervolgens uitknippen zodat je het kunt matten.

Deze heerlijke foto is gemaakt bij JOY, toen we een teamdag hadden, links onze Jolanda en rechts mijn lieve collega Diny. Helaas ietsje tever fietsen voor Aniet maar werd via de mail heerlijk op de hoogte gebracht/gehouden.

Jolanda van NOOR DESIGN,
Geeft 3 setjes weg....dus doe gezellig mee !
Woensdag avond 13 juni is de uitslag.
Meer info via Het blog.......en nog veel meer leuks.

Ben zelf alweer druk met mooi's voor de demodagen van Doe a Ding 28 & 29 september ;o) (zet alvast in je agenda).....en tussen door hou ik pauze bij de hut.
Maar het zonnetje wil nog niet erg he lieve mensen daarom,.....ga ik weer aan de stempel en stans....
Voor nu warme groetjes en bedankt voor al jullie heerlijke reacties, het maakt me zo blij....

Anita.

3 opmerkingen:

corryskaart zei

hoi anita
lijkt mij een erg handig apparaatje maar is er ergens ook een filmpje over om dat te kunnen bekijken?
groetjes van corry

Petronella zei

Wel jammer, dat als je doorklikt je ziet dat hij uitverkocht is. Is wel een goed teken. Nu maar wachten dat hij weer te krijgen is. Het lijkt me namelijk een handig en leuk dingetje.

manon's kaartenhoekje zei

tis zeker een handig hebbe dingetje

groetjes manon