zaterdag 1 juni 2024

#WaterYouCreating

 

Juni is de tweede maand voor de nieuwe maandelijkse uitdaging "Everyday Elements"! Het thema van juni is ‘water’. Gebruik hashtag #WaterYouCreating en maak kans op een cadeaubon van $ 50 voor de website van Elizabeth Craft Designs!!
Hier is de primeur:
1. Creëer iets met de nieuwe release van Annette Green of een mix van haar drie releases in de Everyday Elements-lijn van Elizabeth Craft Designs: kaarten, plannerpagina's, 3D-items, banners en meer.
2. Plaats uw creatie in de Elizabeth Craft Designs Family-groep op Facebook met de hashtag #WaterYouCreating. U kunt ook op uw sociale media posten, maar om kans te maken moet u een bericht plaatsen in de Elizabeth Craft Designs Family-groep.
3. Plaats zoveel inzendingen als je wilt! Alle inzendingen worden verzameld door te zoeken op de hashtag #WaterYouCreating. Uit de inzendingen wordt een willekeurige winnaar gekozen, die op 1 juli bekend wordt gemaakt.
Hieronder zie je mijn eerste project. Ik kan niet wachten om te zien wat JIJ maakt!
Winnaar! Winnaar! De winnaar van de #GettingTwiggyWithIt van mei is Debra Lester Webster. Debra, stuur een e-mail naar info@ecraftdesigns.com om je cadeaubon van $ 50 te claimen. Gefeliciteerd!

Mijn bijdrage is voor of in de ECD Planner,... of als Kaart,...

ECD 2143 What's Up Dog
ECD C024 Harmonious Hodgepodge
ECD 2138 Circles , Banners & Ribbons
ECD CS 353 Phrases & Dingbats
ECD CS 352 Travel & Postage
ECD 144 Soft Finish Cardstock 

Ook een leuke tip:
ECD PP03 PE Photo Pocket Pages
Om het als kaart te verwerken of juist op te ruimen als kaart voorraad....het staat en geweldig leuk maar nu kies je een passende kaart uit deze Transparante Pocket om te versturen.
Je kan ze ook nog op verstuur datum leggen en in de Planner blijft alles mooi bij.....elkaar.


2 opmerkingen:

  1. Hij is wel gelukt, wel een totaal andere richting maar zo leuk om totaal iets anders te bedenken he , het kraakte wel hoor hi,hi,...djw he Marjolijn .

    BeantwoordenVerwijderen