dinsdag 27 september 2022

Book Box workshop


Hier een van de Workshop Book Boxjes die als inspiratie gemaakt waren
Een echte geniet workshop met een lekker dik pakket om aan de slag te gaan.
Hij komt echt nog 1 keer dit jaar dus opgeven kan dat krijg je mtt een datum op zaterdag.


Dit was de buitenkant,.... en je gaat met de ECD Paper Flowers heerlijk aan de slag , ook het mooie Handgeschepte papier komt voorbij......techniekjes zodat je leuke ideetjes kon uitwerken...
In totaal  boxen als inspiratie dus genoeg tips...


Alles zit in je pakket dus ook 3 kaartjes plus extra's...labels en de mooiste teksten konden ingezet worden. Leuke techniekjes.... net even anders en mogelijkheden werden besproken en dan ga je zelf aan de slag....en dat was zo te gek...iedereen genoot.

ECD 1959 Book Box
ECD CS 268 Smell The Flowers
ECD 1951 Florals-15-
ECD 1952 Florals-16-
ECD 1955 Florals-19-
ECD 1956 Leaves -1-

Alles verkrijgbaar bij3 opmerkingen:

Marjolijn van Elsberg zei

Prachtig Anita, zoo moooiiiiii. Ik ben iets heel bijzonders aan het maken met jouw book box. als het klaar is laat ik het exclusief aan jou zien. Is voor Kerst voor mijn vriendin dus het moet nog even stilletjes blijven. Maar wat is de book box leuk!

Jannie den Butter zei

Dat ziet er heel leuk uit Anita !
Jammer dat ik geen auto heb.
Kan dus geen workshop doen.
Groetjes Jannie

anita01 zei

Och Marjolijn, wat klinkt dat te gek, spannend en ja dolgraag zie ik je foto tegemoet , super veel lol ermee...want hij is echt mega leuk in gebruik he ...

En zo jammer Jannie, je weet had het enorm leuk gevonden met jou erbij en wie weet kun je eens met een hobby vriendin samen komen,... voor nu deel ik het en zeker aan jou gedacht...zo kun je toch meegenieten he..