maandag 11 juli 2022

Teamdag


Hier dan eindelijk mijn ECD Teamdag pagina's....die we even geleden hadden bij onze Esther.
Anne-Devid-Marga-Esther en Anita schoven heerlijk aan de grote *keuken* tafel om eens lekker bij te kletsen onder het genot van een zalig kopje koffie met wat lekkers waar Johan voor gezorgd had.
Tuurlijk had ik wat leuks voorbereid maar tja als je dan naast Devid zit is het kletsen ook zo leuk....dus nu is hij echt klaar mijn pagina's, de groeps foto is door de verhuizing er nog niet op verwerkt maar dat komt goed met deze Wave Pocket .


ECD 1864 PE-38- Birds on Splatter Page
ECD 1805 PE-30- Wave Pocket
ECD 1812 PE Reinforcements Pack-2-
ECD CS 234 Memorable
ECD CS 262 Adventure Awaits
ECD P014 Planner Desert Sand
ECD 1887 Hope 
ECD WC01 Watercolors Palette 24 colors


Hoe grandioos ook de nieuwe verpakking van het ECD Soft Finish Cardstock, voor nog meer plezier...
Voorzijde het schitterende structuurtje... voor nog meer kleur waarneming, de bijzondere coating geeft echt voldoening bij de vele technieken die je wilt doen... potlood of water colors, Zig Markers of heerlijk mixed media... alls past en zelfs de achterzijde van dit Cartstock is mooi glad gehouden voor evt scherpe teksten.... perfect in gebruik vandaar dat het mijn naam mag dragen
*Anita's Choice*

Hier met de schitterende ECD Watercolors in kleur gezet.... het is een beetje nat in nat techniek die ik graag doe.... heerlijke ontspanning en deze stempels va ECD zijn verrassend in prijs op dit moment.
Een royale stempelset met maar liefst -9- stempels. & passende stans set die je apart kunt aanschaffen.


 

3 opmerkingen:

roelie zei

Zo mooi weer dit alles

Jannie den Butter zei

Super mooi gemaakt Anita !!!
Groetjes Jannie

anita01 zei

Laat jullie maar heerlijk inspireren, deze stempelset is werkelijk het neusje van de...zalm hi,hi, en enorm leuk verwerken op kaart maar ook dit werkt geweldig....