zaterdag 8 februari 2014

Wedding boekjes kaart.


Ik blijf de harten toch geweldig vinden....en hoe leuk een Sizzix hartenboekje op je kaart die open kan dmv een schitterend mooi lint.....
Zwart Kraft afgewisseld met de schitterende rose en uit het papier blokje van WRS het kleine bloempje....en natuurlijk de stempel van Wild Rose Studio Wedding Arch.


Soms is een dubbele kaart dan niet nodig en gebruik ik van de Sizzix deze gave die....staat stevig en zo anders en zo.....handig voor op de beurs.Ook is je kaart nu niet zo dik en zwaar.


Om de schitterende blaadjes van Elizabeth Craft Design op te laten vallen geef je ze een fris groen kleurtje mee op je kaart en hoe mooi....love it! Alles wat blenden voor de diepte te krijgen, och en dan dat lintje er weer onder verwerkt...iets verhoogd opgeplakt en genieten toch.


Inkleuren met mijn kwastje en distress refill, hier en dan een schittertje...met stickles en voila laat de romantiek maar beginnen.... 


Nog een paar gezellige plekjes vrij voor de Technieken Inkleur workshop as 22 febr. 
Meld je gezellig aan bij div dames en div inkleur technieken....en kijk eens wat jou het meeste aanspreekt.
Inkleuren met Pan Pastels of toch de schitterende kleurtjes Faber Castell die Christa Knegt gebruikt met geurloze terpetine en een blending tooltje.....Copics mocht ook niet ontbreken toch......en ik speel met distress inkt en leer jullie de fijne kneepjes van het inkleurvak met inkt op schitterend mooi Aquarel karton....
Daarna ga je met je mooiste werkje iets enorm leuks maken, dan is Angela samen met Raffaela u steun en toeverlaat.....Afgewisseld met heerlijke koffie, Lunch en spoeperijtjes......in de mooiste hobbywinkel van Nederland.....Zo bent u en ook wij er weer een heerlijk dagje UIT!


10 opmerkingen:

manon's kaartenhoekje zei

wauww anita wat een super gave kaart

groetjes manon

Anoniem zei

Hoi Aniet,

Ik zie weer super lieve Anita-kaarten de laatste dagen.
Fijn weekend verder en groetjes,
Liselot

Miranda zei

Weer een beautie Aniet enne die standaard van Sizzix .....waar staat ie onder op de site? liefs en fijne zondag, Mirandax

Erica ♥ zei

Wat is dit ook weer een schitterende
kaar, echt weer heel mooi gemaakt ☺

Een hele fijne zondag met heel
veel leuke dingen en knutselen.

Veel liefsss van Erica ☼
{Heidebloempjuh}

Anita Meijer zei

Wat een schitterende trouwkaart naamgenootje, ik vind hem prachtig, heel chique.
Liefs van Anita

anita01 zei

Bedankt voor jullie leuke berichtjes, kan er nog steeds zo van genieten.

Miranda, hij heet dacht ik Arch van de Sizzix...maar als je Marlous een mail stuurt weet ze precies welke hoor en kan ze hem voor je bestellen, hij is heel fraai.

Trust...sliepie time.

Antoinette Voorn zei

Hele mooie kaart , schitterend gedaan en ik vind hem weer super!

Ju@nita zei

Wouw deze kleurencombi blijft mooi hè Aniet.
Je hebt er weer een hele mooie draai aangegeven.Super zo'n klein boekje op de voorkant, heel leuk.En die standaard ziet er toppie uit.

Lieve groetjes Nit@

Petra zei

Ongewone kleuren maar ze komen prima tot hun recht. Mooi Aniet.

Elizabeth Craft Designs zei

Anita, wat een geweldige kaarten en ontzettend leuk om iemand uit mijn 'thuis land' zoiets moois te zien maken met onze materialen.