dinsdag 28 januari 2014

Sfeer in Vintage look


Men neme een glazen pot aan gaan aan de slag met de Clear stempels Kraft Labels van Craft Emotions.
Stempel ze op het bijpassende Kraft uit wat leverbaar is in 3 tinten bruin, zwart maar ook licht met een stipje. Allen geven een Vintage look.
De hartjes zijn uit de mooie set van Sizzix ook die heeft Craft Emotions ruimschoots in huis.


De band rondom in het Kraft is bewerkt met Embossing Poeder van Ranger  Sea Foam en de Achtergrond Tekst stempel van Craft Emotions. En die is me mooi.....een sierlijke tekst past op vele momentjes van je kaart of projectjes.
De sfeerpot is afgemaakt met enorm leuke Houten Ornamentjes,  45 stuks in een houten box met oa vlinders, uilen, hartjes maar ook is er een klein uiltje gestempeld zien jullie haar.....ja dat is ook een klein stukje van een hele gave lieve stempel...maar daarover later mee okee? Want er is veel nieuw's over Craft Emotions te vertellen en te showen .
Zoveel meer mooi's dat mijn hartje aankan ha ha...

Alles is verkrijgbaar bij Doe@Ding de sfeervolle hobbyzaak waar je wel een groot deel van de dag je kan vermaken......en er zijn nieuwe workshop datum's *spelen met inkt* De nieuwe workshop heet....
PROOST en zit vol met gave techniekjes en ook vele nieuwe uitdagingen en producten waar we mee gaan werken. Heb je nu zin om een dagje erop uit te gaan en eens lekker mee te spelen met inkt meld je dan HIER aan.
Ik zeg met plezier tot ziens...want het word dit keer wel heel erg gaaf!3 opmerkingen:

Amanda zei

Ziet er weer keigaaf uit meis.

Liefs Amanda xx

manon's kaartenhoekje zei

oh die is leuk zeg, heel mooi

groetjes manon

Joke zei

Gezelligheid kent geen tijd